This site is optimised to run in horisontal view. Please rotate your device before continuing.

Vikan.com

Wij zijn er voor jou

Cemex is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen, (medische) disposables en verpakkingen. Onze producten worden dagelijks gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderopvang, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, foodservice, food retail, automotive en wellness

 

We leveren verschillende toonaangevende A-merken, waarmee je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en een up-to-date assortiment volgens de actuele marktontwikkelingen en normen op het gebied van (voedsel)veiligheid en hygiëne.

Always available sinds 1908

We draaien al sinds 1908 mee. We weten wat er speelt in de wereld van schoonmaak, hygiëne en persoonlijke bescherming. Wat de behoefte is van de mensen die onze producten gebruiken én wat er allemaal verkrijgbaar is. We weten ook dat beschikbaarheid van materialen en middelen essentieel is voor de continuïteit van bedrijven en instellingen. Hier hebben we ons de afgelopen 110 jaar mee bewezen: onze producten én kennis zijn altijd beschikbaar op het moment dat jij dit nodig hebt. We zijn voorraadhoudend voor alle A-merken en ons eigen merk CMT. Samen met inkoop en logistiek houden we deze voorraden goed in de gaten, zodat jij nooit zonder komt te zitten. Dat bedoelen we met ‘always available’.

Cemex & Vikan

Als hoofdimporteur van Vikan in Nederland werkt Cemex nauw met ons samen. Dankzij uitgebreide producttrainingen, kennissessies en andere services kunnen de hygiënespecialisten van Cemex Trescon je optimaal adviseren en informeren over de schoonmaakartikelen die het beste bij jou passen. Een mooi voorbeeld van de service die Cemex biedt, is de Vikan Site Survey voor de voedingsindustrie, dat bestaat uit een uitgebreide inspectie van de fabriek, een hygiënisch kleurcoderingsplan, aanbevolen producten en een voorstel voor een vervolgafspraak.

Samen maken wij het mogelijk

We zijn een daadkrachtige, directe en flexibele partner met een duidelijke ambitie: jouw business nog beter maken met de juiste producten op het juiste moment, waarbij je natuurlijk bent verzekerd van een vakkundig advies. Bij ons krijg je wat je nodig hebt. Daar gaan we heel ver in. We weten welke wegen we moeten bewandelen om iets voor elkaar te krijgen. En als het via de gangbare manier een keer niet lukt, dan verzinnen we wel een andere oplossing. Er is altijd een mouw aan te passen. Samen maken wij het mogelijk.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak een afspraak met één van onze adviseurs via 079 – 346 60 00.

Cemex Website

"Samen zorgen we er met een goede service en advies voor dat jij elke schoonmaakuitdaging tot een succes kunt brengen!"