This site is optimised to run in horisontal view. Please rotate your device before continuing.

Bij Cemex Trescon geloven ze al sinds 1908 in een hygiënische, veilige en gezonde omgeving voor iedereen. Iedere dag leggen ze de lat weer een stukje hoger om de hygiëne in branches als de voedingsindustrie, gezondheidszorg, detailhandel, horeca, automotive, landbouw en facilitaire dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Door zich continu te verdiepen in de ontwikkelingen in de markt, weet Cemex Trescon wat de oplossingen van morgen zijn. En door slim en verstandig in te kopen en de samenwerking met partners te optimaliseren, kunnen ze elke onderneming tegen de juiste condities voorzien van de beste Vikan-producten, hygiëne-artikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Zo kun jij je focussen op datgene waar je écht goed in bent.

Als hoofdimporteur van Vikan in Nederland werkt Cemex Trescon nauw met ons samen. Dankzij uitgebreide producttrainingen, kennissessies en andere services kunnen de hygiënespecialisten van Cemex Trescon je optimaal adviseren en informeren over de schoonmaakartikelen die het beste bij jou passen. Een mooi voorbeeld van de service die Cemex Trescon biedt, is de Vikan Site Survey voor de voedingsindustrie, dat bestaat uit een uitgebreide inspectie van de fabriek, een hygiënisch kleurcoderingsplan, aanbevolen producten en een voorstel voor een vervolgafspraak.

Ook in de blogs van Cemex Trescon vind je volop tips over het kiezen, gebruiken en onderhouden van jouw Vikan schoonmaakartikelen.

"Samen zorgen we er met een goede service en advies voor dat jij elke schoonmaakuitdaging tot een succes kunt brengen!"